Wij specialiseren in prachtige gordijnen tegen de scherpste prijzen bij MyGordijn. Wij bieden vakkundig advies afgestemd op iemands persoonlijke stijl en budget. Wij halen stoffen bij leveranciers die een divers aanbod bieden tegen een redelijke prijs. Onze online gordijn ontwerpen zijn elegant en kosteneffectief. Eenvoudige vitrages of de transparante en stevige gordijn ontwerpen van MyGordijn hebben alles te maken met stijl. Wij veranderen het uiterlijk van een ruimte en geven uitstraling aan de omgeving. Stoffen zoals linnen, katoen, voile, en hoogwaardige polyester mixen worden aanbevolen op basis van het thema en de lay-out van een kamer. Wij gebruiken een combinatie van kleuren, tinten en texturen om bepaalde ruimtes te laten schitteren.

Vitrage Gordijnen

Vitrage gordijnen zijn lichte, transparante textielsoorten die als een goede lichtfilter fungeren en tegelijkertijd elke kamer een instant flair geven. Vitrage gordijnen zijn klassiek en kunnen zowel in een traditionele als moderne omgeving worden gebruikt. Zij vergroten een ruimte en geven deze een licht, luchtig gevoel. Bij MyGordijn ontwerpen we gordijnen met een grote variatie aan transparante stoffen. Geborduurde, bedrukte, net-, tweekleurige, kanten en organza materialen zijn gebruikt. Schijngordijnen zijn mooi en zorgen voor evenwicht in ruimtes met gedurfde patronen. Het zijn perfecte gordijnen voor in de woonkamer.

Effen gordijnen

Effen gordijnen zijn er in een variëteit van juweel-tinten. Ze hebben een opvallende maar subtiele uitstraling. Deze gordijnen zijn zowel functioneel als modieus dankzij de textuur en het gevoel van de stof. Effen gordijnen zijn gemaakt van satijn, fluweel en polyester weefsels. Deze prachtige stof geeft een vleugje glamour en glans aan een kamer, maar ook licht en flair.

Katoen Canvas Gordijnen

Katoenen gordijnen zijn meer ondoorzichtig en laten u de hoeveelheid licht die binnenkomt aan te passen. Katoenen stoffen zijn verkrijgbaar in een variëteit van stijlen en tinten. Gordijnen die luxe geven aan de ramen zonder te overheersen zijn iets waar wij in gespecialiseerd zijn. We hebben de look compleet gemaakt met gordijnen in een complementaire of tegengestelde kleur.

Jacquard gordijnen

Jacquard stof wordt gemaakt met een unieke weefstijl. Er ontstaan ingewikkelde en mooie patronen die de stof stijlvol, zwaar en gedetailleerd maken. Bij MyGordijn ontwerpen we gordijnen met jacquard stof. Wij werken met stof geweven in verticale panelen, paisleys en bloempatronen. Jacquard gordijnen zijn duurzaam en houden veel licht tegen. Deze prachtige stof maakt een ruimte heel groots en geeft een luxe uitstraling.

Services

product-image

Priya Pacheco Vaz is een modeontwerpster en creatieve professional die in Almere woont. Ze is zorgvuldig in haar aandacht voor detail, kleurenschema's, en ontwerp. Bij elk project van MyGordijn wordt rekening gehouden met verschillende aspecten. We hebben goed zicht op de ruimte en de verlichting van een kamer. De kant en klare online gordijnen van Mygordijn zijn echt super! De texturen en kleuren van de gordijnen worden zorgvuldig gekozen om aan te sluiten bij iemands persoonlijke smaak en budget. Geef ons een belletje om de perfecte raambekleding voor u te creëren.

contact us


Priya

+310612342120

live chat

Reviews

Priya heeft een project gemaakt van de wensen die ik had om mijn huis veel mooier te maken en met haar idee om dat te realiseren met haar eigen gedachten en de hulp van de design gordijnen die ze perfect passend heeft gemaakt voor mijn huis. Ik zou zeggen een project goed uitgevoerd! Bedankt Priya voor je hulp om dit voor elkaar te krijgen!"

- Armand Van Westen